Unternehmen - Jobs

 

Welkom op de Vacature portal

 

Sluit je aan bij Panasonic! Je vindt daar een fijne werkomgeving, professionele ontwikkelingsmogelijkheden, uitdagende carrières en een concurrerend beloningspakket. Dit is een uitstekende gelegenheid om je aan te sluiten bij een wereldwijde marktleider met een sterk merk en een uitmuntende reputatie.

 

Indien je proactief bent, dynamisch en creatief en de kracht en bereidheid hebt om ieder dag opnieuw een geweldige prestatie neer te zetten, dan ben je de juiste persoon voor Panasonic. Het is ons doel jou te helpen je carrière-doelstellingen te bereiken door jou aantrekkelijke en individuele kansen aan te bieden om jouw talenten te ontwikkelen.

Öffnet externen Link in neuem Fenster Ontdek meer

We rekruteren actief de beste en slimste kandidaten om toe te treden tot ons wereldwijde team. Onderzoek hier onze mogelijkheden.


Een Positie Zoeken

Vind de juiste baan

Vind de juiste baan


 

Panasonic is an Equal Opportunity Employer. Employment decisions are made without regard to sex, age, race, creed, religion, social status, nationality, ethnicity, sexual orientation, gender identity, physical or mental disability, or any other legally protected status in light of the applicable laws.


Employer Brochure - Grow at Panasonic!


Open sollicitatie

Als u geen passende vacature heeft gevonden kunt u een open sollicitatie sturen. Wij zullen dan de mogelijkheden bekijken.