Unternehmen - Jobs

 

Üdvözlünk a Job Search oldalán Csatlakozz a Panasonic csapatához!

 

Amit kínálunk: Kellemes környezet, szakmai fejlődés, versenyképes juttatások. Egy remek lehetőséget hogy csatlakozhass egy piacvezető vállalathoz, mely erőteljes márkát képvisel.

 

Téged keresünk, ha nyitott, lendületes és kreatív vagy. Ha szereted hogy tartalmasan és pörgősen telnek a napjaid, te vagy a megfelelő ember a Panasonic számára. Célunk hogy személyre szabott, egyedi fejlődési lehetőségekkel segítsünk megvalósítani karreier céljaidat és megfelelően kamatoztathasd tehetséged.

Öffnet externen Link in neuem Fenster Fedezz fel többet

Várjuk a legjobb és legtehetségesebb jelölteket, hogy csatlakozhassanak nemzetközi csapatunkhoz. Fedezd fel a bennünk rejlő lehetőségeket itt.


Job Search

Find the right job.

Find the right job.


 

 

Panasonic is an Equal Opportunity Employer. Employment decisions are made without regard to sex, age, race, creed, religion, social status, nationality, ethnicity, sexual orientation, gender identity, physical or mental disability, or any other legally protected status in light of the applicable laws.


Employer Brochure - Grow at Panasonic!


Unsolicited application

If you have not found the right position, then you can send us an unsolicited application. We will looking for a suitable position for you.