Unternehmen - Jobs

 

Bine ați venit pe portalul cu locuri de muncă

 

Alăturați-vă echipei Panasonic! Aici veți găsi nu numai un mediu de muncă excepțional cu accent pe dezvoltarea profesionala ci și o cariera cu provocări și o remunerație competitivă.

 

Aceasta este oportunitatea dumneavoastră sa vă alăturați unei companii lider pe piața mondială cu un brand puternic și o reputație pentru excelență.

 

Dacă aveți inițiativă, sunteți dinamic, creativ și doriți să vă realizați potențialul in fiecare zi, atunci sunteți persoana potrivită pentru Panasonic. Scopul nostru este sa vă ajutam sa vă atingeți obiectivele profesionale, de aceea vă oferim oportunitați personalizate și atractive pentru a vă dezvolta talentul.

Öffnet externen Link in neuem Fenster Descopera mai mult

Explorați job-urile disponibile aici.


Căutare loc de muncă

Cautati job-ul potrivit.

Cautati job-ul potrivit.


 

Panasonic is an Equal Opportunity Employer. Employment decisions are made without regard to sex, age, race, creed, religion, social status, nationality, ethnicity, sexual orientation, gender identity, physical or mental disability, or any other legally protected status in light of the applicable laws.


Employer Brochure - Grow at Panasonic!


Aplicatie care nu a fost solicitata

Dacă nu aţi găsit poziţia corectă pentru care ati aplicat, puteti sa ne solicitati un job pentru o alta pozitie la care nu ati aplicat . Vom cauta o alta pozitie potrivita aplicatiei Dvs.